logo

020-6158444

Bedrijfswagens

Producten - Bedrijfswagens

Airconditioning

Autotemp Claasen in Amsterdam is het adres voor inbouw, reparatie en onderhoud van uw airconditioning. Onze gediplomeerde vakmensen kunnen voor elke merk en type (bedrijfs-)auto of machine de airconditioning monteren, repareren en onderhouden.

 

Lees meer
Producten - Bedrijfswagens

Koelkasten/boxen

Mobieler kan niet: koelboxen zijn eenvoudig mee te nemen en in vele verschillende groottes te verkrijgen. Autotemp Claasen is dealer van koelkasten en koelboxen van Dometic Waeco. In elke prijsklasse is er een geschikte koelkast of koelbox.

 

Lees meer
Producten - Bedrijfswagens

Medicijntransport

Medicijnen en aanverwante producten moeten van groothandel tot apotheek worden vervoerd en opgeslagen volgens de internationale GDP-richtlijn. Autotemp Claasen in Amsterdam is gespecialiseerd in het ombouwen van bedrijfswagens voor medicijntransport

Lees meer
Producten - Bedrijfswagens

Transportkoeling

Isoleren, koelen, vriezen. Wie temperatuurgevoelige producten vervoert, kent de strenge voorschriften. Als dealer van WAECO Frigo voorziet Autotemp Claasen bedrijfswagens tot 3.500 kg van 100% betrouwbare, geïntegreerde koelsystemen.

Lees meer
Producten - Bedrijfswagens

Radiateuren/koelers

Autotemp Claasen in Amsterdam is gespecialiseerd in het repareren en reviseren van radiateuren en koelers voor bedrijfswagens en vrachtwagens. Ook leveren wij een breed assortiment van radiateuren en koelers (ook origineel).

Lees meer
Producten - Bedrijfswagens

Specialiseren bedrijfswagens

Autotemp Claasen maakt uw bedrijfswagen geschikt voor elk soort gebruik of vervoer. Denk bijvoorbeeld aan medicijntransport of gekoeld en/of verwarmd transport van levensmiddelen of andere temperatuurgevoelige producten.

Lees meer
Producten - Bedrijfswagens

Webasto luchtverwarming

Autotemp Claasen in Amsterdam is official dealer van Webasto. Webasto staat voor topkwaliteit in verwarmings-, airco- en ventilatiesystemen. De Webasto AirTop is een perfect luchtverwarmingssysteem voor bedrijfswagens.

Lees meer

SLUITING FEESTDAGEN

Wij zijn gesloten van 23 december t/m 1 januari.

2 en 3 januari zijn wij beperkt geopend voor Topspace dakkoffer- en sneeuwkettingverhuur.

Vanaf 4 januari zijn wij weer regulier geopend!

Wij wensen u hele fijne kerstdagen en een goede jaarwisseling!

Team Autotemp

Twitterfeed

© 2024 Autotemp Claasen B.V.

Autotemp Claasen B.V.

Anthony Fokkerweg 53-55
1059 CP Amsterdam
Telefoon 020 615 8444
email: info@autotempclaasen.nl
Openingstijden: ma. t/m vr.  08.00-17.00 uur